Matt trodde han hadde funnet det perfekte stedet for å fri

Men midt i frieriet ble paret skylt i land av kjempebølge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Da Matt Hartman bestemte seg for å fri til sin kjære, Elisabeth Ruhling, ville han gjøre det utendørs i naturskjønne omgivelser.

De to har vært et par siden 2010, men har hele tiden hatt avstandsforhold, siden hun er sykepleierstudent i Tennessee, mens han studerer medisin i California.

- Jeg visste hun skulle komme på besøk til meg i slutten av november, og bestemte meg for å finne det perfekte stedet hvor jeg kunne fri til henne, sier Hartman til Dagbladet.

Etter å ha lett langs den kaliforniske kysten, fant han til slutt drømmestedet: På en klippe, med Stillehavets bølger og solnedgangen som bakgrunn.

- Tenkte det var perfekt - Da jeg fant stedet, tenkte jeg at det var perfekt, siden tidevannet var lavt, noe jeg håpet ville være tilfelle også noen uker senere, da jeg planla å fri.

Men tidevannet spilte ikke helt på lag med Matt.

I ukene før frieriet fulgte han med på tidevannsrapporter på nettet, og skjønte at vannet vokste seg høyere enn han hadde håpet.

Men på den store dagen så bølgene forholdsvis rolige ut, og han bestemte seg for å gjennomføre frieriet som planlagt.

- Jeg tok gitaren min, slik at jeg kunne synge en egenkomponert sang for henne, og gikk ut på klippen for å vente på at hun kom.

Ante ingenting Noen av parets venner hadde nemlig satt bind for øynene hennes, slik at hun ikke kunne se hvor hun var på vei. De førte henne ut på klippen mot Matt, som sang kjærlige ord til henne.

- Så fortalte jeg henne hvor høyt jeg elsker henne, og hvorfor jeg ønsker å gifte meg med henne.

Så langt var alt vel. Men det viste seg snart at Elisabeth ikke var den eneste som skulle få seg en overraskelse denne dagen.

For idet Matt gikk ned på kne, holdt fram forlovelsesringen og stilte det magiske spørsmålet, tok naturkreftene bokstavelig talt over.

En kjempebølge skylte over paret, og sendte dem inn mot land.

Klissvåt forlovelse Heldigvis hadde den vordende bruden rukket å lukke esken med forlovelsesringen, mens Matt greide å holde fast i den.

- Etter at vi ble skyldt i land, hoppet Elisabeth søkkvåt opp av vannet og ga meg et soleklart «ja!».

- Jeg var redd bølgen hadde ødelagt hele frieriet, men Elisabeth insisterer på at den bare gjorde alt mye mer minneverdig, forteller han.

Paret skal smis i hymens lenker 2. juni.