<strong>VIL HJELPE ANDRE:</strong> - Jeg går ut med min historie i håp om at andre kvinner ikke skal måtte oppleve det jeg har gjort. Kan jeg bidra til forandring, er jeg kjempeglad, sier Katarina Pettersen.
 Foto: Jacques Hvistendahl
VIL HJELPE ANDRE: - Jeg går ut med min historie i håp om at andre kvinner ikke skal måtte oppleve det jeg har gjort. Kan jeg bidra til forandring, er jeg kjempeglad, sier Katarina Pettersen. Foto: Jacques Hvistendahl Vis mer

Måtte fjerne hele brystet etter silikon-operasjon

Da plastikkirurgen fant en kul i brystet til Katarina Pettersen (42), fjernet han den og fortsatte den kosmetiske operasjonen. Det kostet henne mer enn de 32000 kronene hun betalte for inngrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg følte meg som en guttunge, og hadde drømt om å få større bryster i mange år for å bedre selvtilliten og føle meg mer kvinnelig, sier Katarina Pettersen (42) fra Hundorp i Sør-Fron til Dagbladet.

Det er nå gått over to år siden hun var på Colloseum-klinikken i Oslo for å få forstørret brystene - en operasjon som førte til at hun måtte fjerne hele det ene brystet.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer