Måtte gå etter fylleklining med tv-reporter

Den svenske statsministerens nære medarbeider.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Den skandaliserte statssekretæren Ulricha Schenström ba i natt om avskjed fra den profilerte regjeringsjobben.

- Jeg har handlet uanstendig, og det gjør at jeg ikke kan fungere med full tillit i min stilling, skriver Schenström ifølge en pressemelding som ble sendt ut klokka 01.23 i natt, gjengitt i Expressen.se.

Alkoholskandalen startet da Schenström ble avbildet på et utested i Stockholm sammen med TV4-reporteren Anders Phlblad. Bildene viser at statssekretæren og den politiske journalisten kysser, men det er ikke det som er hovedårsaken til at Schenström har hatt en marerittuke.

• Se bildene som felte statssekretæren hos Aftonbladet.se

I sin stilling har hun ansvaret for å lede den strategiske samordningen i en krisesituasjon. Statsminister Fredrik Reinfeldt har i flere dager nektet å svare konkret på om Schenström var jourhavende den aktuelle kvelden.

Men da barregningen i går ble offentliggjort av TV4, etter at reporter Pihlblad hadde levert inn sitt representasjonsbilag, ble det uansett for mye for statssekretærvenninnen. Kvitteringen viser at de to amorøse utestedsgjestene drakk vin og øl for ikke mindre enn 945 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer