Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Måtte gå

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Statsminister Tony Blairs mektige, men kontroversielle kommunikasjonsdirektør, Alastair Campbell, går av. Han fratrer sin sentrale stilling som Blairs fremste talsmann i løpet av de kommende ukene. Campbells avgang var trolig helt nødvendig dersom Tony Blair skal gjøre seg noe håp om å vinne velgernes tillit tilbake. Flertallet av velgerne tror ikke på statsministerens forsikringer om at BBCs rapporter om regjeringens inngrep i etterretningsvesenets rapporter om Irak før invasjonen var uriktige.
  • Campbell var omstridt før krisen rundt Irak-rapportene oppsto. Nå blir det hevdet at Campbell allerede i april planla å slutte i høst. Det kan godt være riktig. Det endrer likevel ikke det faktum at Campbell ikke kunne fortsette etter det som er skjedd i denne skandalen, uansett hva han hadde besluttet i april. Han sier han slutter av hensyn til familien. Det virker heller ikke troverdig.