-  Måtte ha to jomfruer i året

Seriemorder Michel Fourniret (62) sier han «måtte» misbruke og drepe ei jomfru to ganger i året. Og for å være parat, gravde han graven på forhånd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

PARIS (Dagbladet): -  Fourniret har fortalt oss at han «jaktet» på jomfruer to ganger i året. Vi er langt fra kvoten, sier statsadvokaten i Reims, Yves Charpenel, til avisa Le Parisien.

-  Fourniret er en sjakkspiller. Han liker å ha kontroll over alt, og velger hvem han vil snakke med, forteller Charpenel.

Fourniret har foreløpig tilstått ni mord. Det gjør ham allerede til en av Frankrikes verste kriminelle, men han står trolig bak langt flere drap.

Han har forklart at «det» kom over ham hvert halvår, og at han da måtte finne ei jente. For å gjøre alt klart på forhånd, gravde han graven først.

Pause

«Uhyret fra Ardennene» hevder selv at han «ikke var i aktivitet» mellom 1990 og 2000. Det tror ikke politiet mye på, nettopp fordi han sier at han måtte ha unge jenter. Nå sjekkes grundig alle stedene han har vært og bodd, og politiet håper det vil melde seg nye vitner, nå som Fourniret sitter trygt bevart i fengsel.

Et stort mysterium angår en au pair-jente Fourniret hadde i Belgia i 1993 og som plutselig forsvant.

Fourniret skal ha blitt rasende over at hun var på ball med en gutt og stengte henne inne, men nekter for å ha drept jenta.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer