Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Måtte høre Whitney Houston på repeat - ringte politiet

- Jeg er usikker på om det er kjærlighetssorg eller forsøk på å imponere noen, fortalte innringeren.

SPILTE: Whitney Houston sin «I will always love you» ble spilt i to timer i strek i et nabolag i Trondheim natt til søndag. Foto: NTB Scanpix
SPILTE: Whitney Houston sin «I will always love you» ble spilt i to timer i strek i et nabolag i Trondheim natt til søndag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Politiet i Trøndelag måtte natt til søndag rykke ut til et anleggslokale på Nardo i Trondheim etter henvendelse fra en innringer.

En mann hadde sett seg lei av naboens støy, etter å ha måtte høre på Whitney Houston sin «I will always love you», i drøyt to timer.

- Innringeren sa: «Jeg er usikker på om det er kjærlighetssorg eller forsøk på å imponere noen», men han ønsket musikken i nabolaget avsluttet, forteller operasjonsleder Ellen Maria Brende til Adresseavisen, som omtalte saken først.

Hennes kollega, operasjonsleder Trond Volden, forteller til Dagbladet at naboen syntes «han måtte holde ut med den samme sangen litt lenge på fulle høyttalere».

Politiet rykket dermed ut for å sette en stopper på musikken.

- Anlegget var folketomt, men patruljen kom i kontakt med en mann som sov i en campingvogn på utsida av lokalet, forteller Volden til Dagbladet.

- Da vi kom fram til stedet hadde vedkommende også bytta band, og det var heller The Eagles som spilte over høyttaleren, fortsetter han.

Volden forteller at de til slutt fikk skrudd av musikken, og at alle parter da ble fornøyde.

Politiet ble varslet om hendelsen 05.17 søndag morgen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media