Måtte identifiseres med DNA

Barnedrapssaken i England blir mer og mer grusom. Nå opplyser politiet at likene av Holly og Jessica var så lemlestet at de måtte identifiseres med DNA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Selv de få og lite detaljerte beskrivelsene av likene som britisk presse har fått, er altfor sterke til at de blir viderebrakt i mediene. Engelske aviser nøyer seg nesten utelukkende med å skrive at likene var kraftig lemlestet.

I dag begynte høringene i Shire Hall i Cambridge etter barnedrapene som har rystet hele Europa. Retten fikk vite hvordan likenes tilstand var da de ble funnet, og at politiet mener jentene ble drept et annet sted enn der de ble funnet sist lørdag, skriver flere engelske medier i ettermiddag.

Minnestund

- Etterforskningen fortsetter, og vi kan ikke utelukke at vi utvider siktelsen mot Maxine Carr, sa høringsleder David Morris.

Carr er foreløpig siktet for falsk forklaring, mens samboeren Ian Huntley er siktet for drap.

Etterforskningsleder Andy Hebb bekreftet at politiet mener jentene ble drept i Cambridgeshire, og ikke i Suffolk der de ble funnet. Utover det kom ikke politiet med noen nye opplysninger i løpet av den 30 minutter lange høringen.

Tidligere i dag ble det kjent at det skal holdes en minnestund for jentene i Ely Cathedral neste fredag. Det er plass til 2000 mennesker i katedralen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer