Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Måtte kysse råner-sko

Gutten skulle aldri slengt dritt om bilen til møringene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gutten skal ha uttalt seg negativt om en bil, noe som førte til at han fikk juling og ble tvunget til å kysse skoene til en mann som satt i bilen.

Nå er mannen, en 23-åring fra Herøy i Møre og Romsdal, dømt til betinget fengsel i 18 dager, med en prøvetid på to år. Han må også betale 20.000 kroner i bot og 5.000 kroner i saksomkostninger til staten, skriver Sunnmørsposten.

Sunnmøre tingrett mener det er bevist at det var 23-åringen som mishandlet gutten, selv om det var flere personer i bilen. Retten la betydelig vekt på at gutten ble ydmyket da han ble tvunget til å kysse 23-åringens sko.

Hendelsen fant sted i Ulsteinvik i februar 2002. To gutter skal ha kommet i kontakt med en gjeng fra Herøy som satt i en bil. Guttene skal ha snakket nedsettende om bilen, noe som førte til at Herøy-guttene ville gi dem en lærepenge. Den ene gutten skal ha blitt slengt i bakken og blitt utsatt for slag og spark, før han måtte kysse 23-åringens sko.

(NTB)