Måtte levere fra seg Obama-vottene

Mary Menth Andersen hadde håpet hun skulle få overlevere selbuvotter til Barack Obama personlig. Men i dag måtte hun levere dem til ambassaden.

HAR EN DRØM: - Jeg vil så gjerne få levere selbuvottene direkte til Obama. Jeg hadde en drøm om det. Derfor er det trist å måtte levere dem fra seg til den amerikanske ambassaden, sier Mary Menth Andersen (til venstre). Her sammen gaveansvarlig på ambassaden, Ulrika Ingvarson. Foto: Hans Arne Vedlog
HAR EN DRØM: - Jeg vil så gjerne få levere selbuvottene direkte til Obama. Jeg hadde en drøm om det. Derfor er det trist å måtte levere dem fra seg til den amerikanske ambassaden, sier Mary Menth Andersen (til venstre). Her sammen gaveansvarlig på ambassaden, Ulrika Ingvarson. Foto: Hans Arne Vedlog Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no) I morgen skal norsk-amerikanske Mary Menth Andersen (52) på fredsprisutdelingen. Hun fikk to billetter fra Fredsprisinstituttet etter at de fikk høre historien om første gang hun møtte Barack Obama for 21 år siden.

Hun har fått selbuvotter laget til hele familien Obama som hun ønsker å gi ham som takk for at han hjalp henne da hun skulle flytte til Norge og ikke hadde råd til billetten.

Er skuffetMary hadde håpet hun skulle få anledning til å overlevere selbuvottene personlig til den amerikanske presidenten mens han gjester Oslo i morgen.

Men det ser ikke ut til at dette lar seg gjøre.- Ambassaden har bedt meg om å levere vottene til dem, og så skal de overlevere dem til Obama, sier en skuffet Mary til Dagbladet.

Gaveansvarlig ved den amerikanske ambassaden i Oslo, Ulrika Ingvarson, tok i mot vottene i går. Hun forklarte at de først måtte gjennomlyses før de kunne pakkes inn.

- Dere må pakke dem inn fint etterpå. Gjør det sånn at han kan se det er votter. Det blir nok finest med dette gullpapiret, sier Mary til de ambassadeansatte, mens hun drar fram det medbrakte innpakkingspapiret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer