Måtte nødlande da fly forbanna kvinne fant ut at ektemannen hadde vært utro

Flymannskapet klarte ikke å roe ned kvinne.

NØDLANDING: Et fly fra Qatar Airways på vei fra Doha til Bali måtte nødlande i India, etter at en kvinne om bord hadde avslørt ektemannens utroskap. Foto: Edgar Su / Reuters / NTB Scanpix
NØDLANDING: Et fly fra Qatar Airways på vei fra Doha til Bali måtte nødlande i India, etter at en kvinne om bord hadde avslørt ektemannens utroskap. Foto: Edgar Su / Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er usikkert om det var ment som en romantisk tur til Bali, men ferieplanene til det iranske ekteparet ble lagt på is flere tusen meter over bakken.

Ifølge den indiske avisa Hindustan Times skal en iransk kvinne ha skaffet seg tilgang til ektemannens telefon, ved å presse fingeravtrykksleseren mot tommelen hans mens han sov.

Det hun fant på telefonen skulle føre til voldsomme konsekvenser for flere enn bare paret. For da hun fant bevis for at ektemannen hadde vært utro skal hun ha gått til angrep på ham.

Klarte ikke å roe henne ned

Flymannskapet skal ha forsøkt å roe ned kvinnen, uten hell, og flyet måtte derfor gå ned for landing i den indiske byen Chennai.

FATTET MISTANKE: Da en 32 år gammel pilot skulle fly innenlands i Indonesia 28. desember, ble han erstattet med en annen i siste liten - takket være oppmerksomme passasjerer. Det er mistanke om at piloten var beruset, men etterforskningen er ennå ikke avsluttet. Videoen skal vise denne piloten på flyplassen i Subaraya, Indonesia, som går gjennom sikkerhetskontrollen. Video: LiveLeak Vis mer

- Hendelsen fant sted søndag morgen. Flyet, som var på vei fra Doha til Bali, ble omdirigert til Chennai etter at piloten ba om at en ustyrlig passasjer skulle fjernes fra flyet, sier en ikke navngitt representant for lokale sikkerhetsstyrker til avisa.

Paret og deres barn ble satt på bakken, mens flyet dro videre til Bali uten dem om bord. Familien, som hadde gått om bord på flyet i Doha, haddde ikke visum for å oppholde seg i India - og ble derfor holdt igjen på flyplassen.

Hevder kvinnen var beruset

New Indian Express skriver at kvinnen var beruset og at hun ble holdt på flyplassen til hun var edru, før familien på tre til slutt ble sendt videre på et annet fly, ifølge Sky News.

- Ut av respekt for våre passasjerers privatliv, så kommenterer vi ikke på enkelthendelser, sier en talsperson for Qatar Airways til Hindustan Times.

FLYGENDE MONSTER: Stratolaunch heter det, og er verdens største fly. Nå testes flyet, som skal tjene som flygende utskytingsrampe for romraketter, i California. Planen er å få det på vingene i 2019. Video: Splash News / AFP / AP / NTB Scanpix / Zuma Press Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer