Måtte rømme fra løver til fots

Bilen brøt sammen mens familien kjørte rundt i nasjonalparken i Zimbawe. Ingen oppdaget at familien ikke kom tilbake fra turen blant løver, nesehorn og elefanter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er Telegraph som forteller om den engelske familiens mareritt i Zimbawe.

Fast i gjørma

Christine og Matthew Skellham og døtrene Amy (8), Emily (9)og Caroline (15) leide en Land Rover for å kjøre rundt i Zambezi National Park. På forhånd fikk de vite at hvis de ikke kom ut av parken innen klokka 18, ville noen komme og lete etter dem.

Tidlig på formiddagen ble bilen sittende fast i gjørma i den enorme nasjonalparken der blant annet et større antall løver og elefanter vandrer omkring.

Ventet i 20 timer

Den fortvilte familien var fanget i stekende hete midt i parken, men valgte å bli ved bilen for å bli reddet av letemannskaper åtte timer senere.

Men etter nesten ett døgn i bilen ble det klart at ingen kom for å se etter dem. Sammen med de tre småjentene måtte Christine og Matthew Skellham gå i seks timer i mellom 30 og 40 varmeg rader for å komme til utgangen av nasjonalparken.

- Vi var livredde hele tiden. Jeg var ikke sikker på at Emily kom til å klare det. Vi måtte kjempe for å få henne med oss, sier Christine Skellham.

Da de endelig kom til utgangen, fikk de en beklagelse fra parken, men ingen hadde noen forklaring på hvorfor familien ikke ble reddet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer