ANGREP: En 76 år gammel mann er nå siktet for drapsforsøk etter å ha gått til angrep på sønnen sin med motorsag. Foto: Politiet
ANGREP: En 76 år gammel mann er nå siktet for drapsforsøk etter å ha gått til angrep på sønnen sin med motorsag. Foto: PolitietVis mer

Måtte selv amputere etter å ha angrepet sønnen med motorsag

Den 76 år gamle mannen ble overkjørt av en gressklipper.

En familiekrangel litt utenom det vanlige fikk alvorlige konsekvenser for en 76 år gammel mann fra delstaten Tennessee.

Magasinet Newsweek viser til en artikkel fra Bristol Herald Courier som forteller hvordan politiet ble tilkalt til en eiendom i den lille byen Bristol. Der fant de den eldre mannen med skader i hodet og beinet.

Ikke lenge etterpå hadde politiet tegnet seg et bilde av hendelsesforløpet, og det har vekket oppsikt over hele USA.

Ifølge lovens lange arm hadde 76-åringens sønn vært ute og klippet plenen da faren gikk til angrep på avkommet med motorsag. I et forsøk på å forsvare seg selv, skal sønnen så ha kjørt over faren med gressklipperen.

Den 76 år gamle faren ble fraktet til sykehus med omfattende skader, og der ble det klart at beinet måtte amputeres.

På grunn av dette kunne ikke politiet anholde mannen med en gang, men han er nå arrestert og siktet for drapsforsøk. Kausjonen er satt til 25 000 dollar, som tilsvarer litt i overkant av 200 000 norske kroner.

Sønnen er ikke siktet etter å ha kjørt over faren med gressklipperen.

Det skal være en langvarig uenighet mellom de to som ligger til grunn for episoden, men politiet ville ifølge lokalavisa ikke gå inn på hva som utløste angrepet.