Måtte skjæres løs etter frontkollisjon i Akershus

FROGNER (Dagbladet): Det er 40 minutter siden frontkollisjonen. Den 54 år gamle mannen sitter fast i sin knuste Nissan Bluebird. Brannvesenet presser døra opp med sprederen. Endelig er han løs.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Seks, sju brannfolk trekker til side, og båra slippes fram og skyves inn i helikopterkroppen. Det letter i retning Ullevål sykehus, hvor den jevngamle kona ligger lettere, men ikke livstruende skadet.

50 meter nedenfor, i midtrabatten mellom dobbeltfilene, ligger en Opel Ascona fra tidlig 80-tall. Sjåføren, en gutt på 25 år, er nettopp skåret ut og kjørt til Sentralsykehuset i Akershus.

Ulykken på E6 ved Frogner i Akershus skjedde ved 10.20-tida i går. I følge politiet kjørte Opel-en i retning Oslo, skjenet over i motsatt kjørefelt, og traff Nissan-bilen front mot front.

Gutten i Opel-en ble alvorlig, men ikke livstruende skadet.

Bilisten Bjarne Hein Nilsen kom til åstedet sekunder etter kollisjonen. Den tidligere Røde Kors-mannen satte ut varseltrekant, og fikk tilkalt brannvesenet. Fram fra køen som dannet seg bak åstedet kom en lege. Han tok hånd om de tre skadde til ambulansen kom.


SiA og Ullevål sykehus opplyste til Dagbladet i går ettermiddag at de tre var utsatt for moderate og lettere skader, og at situasjonen for alle var stabil.