Måtte stenge E10: - Så mange vogntog i grøfta at jeg ikke klarer å telle dem

Det har torsdag ettermiddag vært fullstendig kaos på E10 rett ved flyplassen Evenes.

KAOS: Norsk Luftambulanse var på et annet oppdrag i distriktet, og tok dette bildet av kaoset på E10 ved Evenes. Foto: Stiftelsen Norsk Luftambulanse
KAOS: Norsk Luftambulanse var på et annet oppdrag i distriktet, og tok dette bildet av kaoset på E10 ved Evenes. Foto: Stiftelsen Norsk Luftambulanse Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er rapportert om svært glatte veier på E10 i Ofoten like nord for Harstad/Narvik lufthavn Evenes torsdag ettermiddag, skriver Harstad Tidende.

Det var såpass glatt på hovedveien ut fra flyplassen at den har vært stengt i flere timer i dag. Veien åpnet igjen klokka 16.00 i ettermiddag.

Først meldte politiet i Troms om klokka 13.45 om en trafikkulykke med flere involverte kjøretøy. Det var blant annet snakk om to trailere, to varebiler og en personbil som hadde glidd i hverandre.

- Klarer ikke telle dem

Kort tid etterpå skal enda flere kjøretøy ha kjørt seg fast på veien på grunn av de glatte forholdene.

Veien ble omsider stengt, og det ble åpnet for omkjøring rundt Boltåsen.

- Det er så mange vogntog i grøfta at jeg ikke klarer å telle dem, sa Harstad Tidenes Tone Anita Karlsen til egen avis klokka 13.20 i dag.

Dagbladet var i kontakt med operasjonssentralen i Troms politidistrikt klokka 15.40 i ettermiddag. Da var det bare ett større kjøretøy igjen på den glatte veien.

- Det er bare ett større kjøretøy som gjenstår før veien blir åpnet igjen. Det er ganske snart åpent for vanlig trafikk, sier operasjonsleder Morten Augensen til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer