Måtte sy 41 sting etter samboer-bitt

En brumunddøl i begynnelsen av 30-åra er anmeldt og siktet for legemsbeskadigelse, etter at han skal ha bitt samboeren voldsomt i nesa.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kvinnen, som er i slutten av 20-åra, ble sendt til sykehus, og måtte sy hele 41 sting etter den angivelig lokale Mike Tyson-varianten.

Mannen ble arrestert i kjølvannet av bittepisoden. Han nekter straffskyld etter siktelsen.

I går ble han framstilt for varetektsfengsling. Forhørsdommeren nektet imidlertid å sette brumunddølen i varetekt, fordi det ikke lenger skal være fare for bevisforspillelse i saken.

Ambulanse

Det var fredag kveld at det skal ha oppstått en kraftig krangel mellom samboerparet i en bolig i Brumunddal. Uoverensstemmelsen utviklet seg etter hvert til håndgemeng og det som verre var.

Slagsmålet skal altså ha fått sin slutt med at mannen beit sin kvinnelige samboer så kraftig i nesa at hun måtte sendes til sykehus i ambulanse for legebehandling.

Motivet er uklart, etter det Dagbladet får opplyst.

Vitne funnet

Etter det Dagbladet kjenner til, skal mannen ha stukket av fra boligen og festen etter det angivelige Mike Tyson-angrepet. Han ble imidlertid innhentet av lovens lange arm i løpet av helga.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer