MODIG: Seks år gamle Bridger Walker kastet seg foran lillesøstera si da hunden kom løpende mot dem. Bilder: Privat Vis mer

Måtte sy 90 sting

- Om noen skulle dø, så burde det være meg.

Publisert

Det som skulle være et hyggelig besøk hos venner, resulterte i 90 sting i ansiktet for seks år gamle Bridger Walker fra Wyoming i USA.

9. juli var Bridger og lillesøstera på besøk hos noen venner av dem, og gikk ut i hagen for å leke sammen. Ute i hagen peker lekekameraten deres på de to hundene til familien og sier «Det der er den snille hunden, og det der er den slemme».

Kort tid etter skal hunden, som lekekameraten mente var «slem», ifølge Bridger ha bykset forover og løpt mot barna.

Til foreldrene sine har gutten fortalt at han instinktivt stilte seg foran lillesøstera si, sånn at hunden ikke skulle klare å ta henne.

- Jeg fortsatte å bevege meg, for å stoppe den fra å gå forbi meg, sier Bridger i en melding foreldrene har sendt til Dagbladet.

Mens seksåringen prøvde å unngå at hunden angrep lillesøstera, ble han bitt i kinnet, og ropte samtidig til søstera si at hun skulle løpe sin vei. Hunden skal så ha sluppet taket, noe som gjorde at Bridger fikk sprunget til søstera si og kommet seg til en tryggere del av hagen, mens eieren til hunden fikk den under kontroll.

REDDET: Hunden Raija ble berget etter jordskredet i Alta tidligere i dag. Video: 330 skvadron/Luftforsvaret Vis mer

Et blodbad

Eieren av hunden fikk med seg både Bridger og søstera inn, og ringte nødetatene og foreldrene, samtidig som de tok seg av flenga i kinnet til gutten.

Ifølge foreldrene skal gutten ha blødd såpass mye at det var vanskelig for brannmannskapet å evaluere hvor store skadene var. På et punkt skal de ha spurt om det var greit at de klippet opp T-skjorta hans, for å sjekke at han ikke blødde fra andre kroppsdeler, noe gutten ikke ønsket.

- Mamma liker denne T-skjorta. Jeg vil ikke at den skal bli ødelagt.

Foreldrene skriver videre til Dagbladet at Bridger på sykehuset ble spurt av faren sin, Robert Walker, hvorfor han valgte å hoppe foran søsteren sin da hunden kom løpende.

- Jeg fant ut at om noen kom til å dø av dette, synes jeg at det skulle være meg, og ikke henne.

BESKYTTER: Seksåringen stilte seg foran hunden, for at den ikke skulle angripe lillesøstera hans. Foto: Privat / Robert Walker
BESKYTTER: Seksåringen stilte seg foran hunden, for at den ikke skulle angripe lillesøstera hans. Foto: Privat / Robert Walker Vis mer

90 sting

Under operasjonen måtte legene dra sammen huden i ansiktet til Bridger igjen, og han fikk totalt 90 sting fra opp mot tinningen, langs kinnet og mot munnen.

Operasjonen varte i to timer, og legen skal ha påpekt at han mente gutten var utrolig modig, med tanke på både skadene og det han hadde opplevd.

Etter å ha kommet hjem fra sykehuset, delte tanta til Bridger et bilde av han og søstera på Instagram, hvor hun ønsket å få noen få lykkeønskninger til gutten fra noen av de skuespillerne han så opp til.

I ettertid har de, ifølge Robert, fått meldinger fra kjendiser som Anne Hathaway, Chris Evans, Hugh Jackman, Zachary Levi, Tom Holland, Russo-brødrene, Robbie Amell og Mark Ruffalo, samt mange andre mennesker fra hele verden.

- Ikke skad hunden

Eierne av hunden, som var en ett år gammel blandings-valp, skal ha gitt klar beskjed til familien til Bridger at de hadde bestemt seg for å avlive hunden etter angrepet.

Dette skal ha, ifølge Robert Walker ha gjort Bridger veldig opprørt, da han fant ut av det.

- Jeg vil ikke at noe fælt skal skje med hunden. Kommer den til å bli drept?, skal han ha spurt faren om på sykehuset.

Dyrepolitiet skal ha tatt seg av hunden, og det er ikke bekreftet om den ble avlivet eller ikke etter hendelsen.

Familien sier at de er utrolig takknemlige for måten eierne av hunden tok seg av Bridger etter hendelsen, og at de nå skal bruke tiden framover på å prosessere hendelsen, og være sammen som en familie.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer