Måtte vente i 27 timer

De 148 passasjererene som skulle til Spania med Star Tour søndag, fikk en elendig start på ferien. Solhungrige nordmenn måtte vente i 27 timer før Sterling-flyet tok av mot Alicante.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Vi fikk beskjed om at flyet hadde tekniske problemer, men at det skulle være klart utpå kvelden. Siden ble vi fraktet i buss til et hotell, for å vente der på nærmere informasjon, sier en av passasjerene, Elisabeth Horak, til Dagbladet.

Men noen nærmere informasjon fikk de ikke, før de klokka 01.45 ble busset ut til flyplassen. Der sjekket de inn bagasjen på nytt, handlet taxfree-varer og regnet med rask avgang. Igjen måtte de tilbake til hotellet.

- Det var helt forferdelig. Jeg har en datter på ett år og hun var våken hele tida. Det var ingen mat tilgjengelig. Jeg gikk tom for bleier, og det eneste de solgte på flyplassen var alkohol, sier en forbannet Elisabeth Horak.

Stemningen blant passasjerene var i går svært aggressiv. Star Tours representant på stedet innkalte til informasjonsmøte hver time, men lite informasjon ble gitt.

Markedsdirektør i Star Tour, Frode Hansen, innrømmer at forholdene for passasjerene er kritikkverdige.

- Vi får et problem når det tekniske svikter. Vi kan bare forholde oss til det flyselskapet forteller oss, og alt vi kan gjøre er å videreformidle deres beskjeder, sier Hansen, til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer