BLANT DE OMKOMNE: Matthew Grimstone. Foto frigitt av Grimstone-familien
BLANT DE OMKOMNE: Matthew Grimstone. Foto frigitt av Grimstone-familienVis mer

Matthew (23) var på vei for å spille fotballkamp da bilen han satt i ble truffet av veteranflyet

Fotballklubb bekrefter at to av spillerne deres er blant de omkomne etter flystyrten i England.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 11 personer er bekreftet omkommet etter at et veteranfly styrtet under et flyshow i Shoreham-on-Sea sør i England i går.

Flyet styrtet på en motorvei og traff flere biler. Blant dem var Worthing United-spillerne Matthew Grimstone og Jacob Schilt (begge 23 år), som var på vei til kamp.

- Grimbles var førstekeeperen vår, og et stort talent. Han var en rolig type, men hadde et stort potensial, skriver klubben på Twitter.

- Er en familie Klubben spiller i Southern Combination Football League.

- Jacob var en liten, utholdende midtbanespiller som var målfarlig og hadde gode ferdigheter. De var også begge to med på laget i fjor, klubbens beste sesong noensinne.

- Vi vet ikke hvordan vi skal takle dette. Worthing United er en familie, en del av fotballfamilien, og vi er rørt over alle meldingene vi har fått fra andre klubber og publikum. Våre tanker er hos Matt og Jacobs familier og venner, skriver de.

Familien til Grimstone sier ifølge ITV at de er i sjokk.

- Han var den snilleste personen du kunne tenke seg. Vi kan ærlig talt ikke komme på et eneste tilfelle hvor han mistet besinnelsen, sier de.

Piloten kritisk skadet Den personlige treneren Matt Jones (24) er også identifisert som en av de omkomne, mens syklisten Mark Trussler også er antatt omkommet, skriver Telegraph. Ifølge avisa er piloten Andy Hills fortsatt kritisk skadd, mens 13 personer med lettere skadet er skrevet ut av sykehuset.

Det oppstod en voldsom eksplosjon da Hawker Hunter-kampflyet krasjet inn i fire biler på veien A27.

FRYKTES OMKOMMET: Syklisten Mark Trussler er blant de som politiet frykter har omkommet. Foto: Stephen Lock / Polaris / NTB scanpix
FRYKTES OMKOMMET: Syklisten Mark Trussler er blant de som politiet frykter har omkommet. Foto: Stephen Lock / Polaris / NTB scanpix Vis mer

En av bilene som ble truffet var en klassisk Daimler, hvor sjåføren var på vei for å hente bruden i et bryllup. Taket ble revet av i eksplosjonen, og sjåføren fryktes å være blant de omkomne.
 
Årsaken til ulykken er ennå ikke kjent. En video fra ulykken viser at piloten går i bakken i forsøket på å fullføre en loop. Han kommer for langt ned før han får rettet nesa oppover igjen, og går ned i en eksplosjon av flammer.

Hawker Hunter-flyene ble mye brukt av RAF på 50- og 60-tallet.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram