Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Matthew betalte butikkregninga til småbarnsmor, timer seinere døde han i en bilulykke. Nå rører han en hel verden

- Det føltes som en stor og god klem.

GOD GJERNING: Matthew Jackson døde under 24 timer etter at han hadde hjulpet en småbarnsmor med butikkregninga. Nå har småbarnsmora opprettet en konto på Facebook og Twitter for å hedre hans minne. Foto: Privat / Facebook
GOD GJERNING: Matthew Jackson døde under 24 timer etter at han hadde hjulpet en småbarnsmor med butikkregninga. Nå har småbarnsmora opprettet en konto på Facebook og Twitter for å hedre hans minne. Foto: Privat / Facebook Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Det er både vakkert og hjerteskjærende på samme tid. Vi forsøker å snu det triste til noe positivt, sier Jamie-Lynne Knighten ifølge Los Angeles Times.

I november opplevde Knighten det som må kunne beskrives som en genuint uselvisk og god handling.

Hun sto i matbutikken med sitt fem måneder gamle barn, og hadde klart å fullføre en vellykket handletur uten for mye gråting. Men i kassa oppsto problemet. Regninga på 200 dollar fikk hun ikke betalt. Hun hadde glemt det ene bankkortet sitt hjemme, og kredittkortet fungerte ikke.

- En stor klem Mens køen vokste lenger og lenger bak henne, forsøkte Knighten å både holde barnet sitt rolig, samtidig som hun ringte banken.

Så dukket Matthew Jackson opp. Han insisterte på å betale Knightens regning. Knighten nektet først, men så forsto hun at Jackson virkelig ønsket å hjelpe.

- Det føltes som en stor klem, en stor og god klem, sier tobarnsmoren.

Jackson ville ikke ha noe til gjengjeld, og sa at det eneste han ønsket var at Knighten skulle gjøre noe liknende for andre. Småbarnsmoren fikk likevel navnet og arbeidsplassen til Jackson, i håp om å kunne gi ham noe tilbake.

Tragisk ulykke Det er nå historien tar en trist vending. For da Knighten ringte Jacksons sjef på LA Fitness en uke seinere, begynte sjefen å gråte.

Jackson hadde nemlig mistet livet i en bilulykke noen dager tidligere, mindre enn 24 timer etter at han hadde betalt regninga til Knighten. Historien er omtalt en av rekke internasjonale medier, deriblant Daily Mail og ABC News.

Knighten ble naturlig nok rystet, men skjønte raskt at hun ville gjøre noe for å minnes Jackson og hans gode gjerning. Hun startet derfor en konto på Facebook og Twitter med navnet «Matthew legacy».

Jacksons mor, LeeAnn Krymow sier ifølge LA Times at hun er rørt over at hennes sønn minnes for sine gode gjerninger.

- Det må komme noe godt ut av dette. Han hadde blitt glad for å vite at andre lærer av eksempelet han har satt, sier Krymow.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media