Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mattilsynet slo til mot Kondomeriet

Avvik på penispasta, spiselige håndjern og kroppsmaling.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mattilsynets inspektører dukket nylig uventet opp hos Kondomeriet, og fant flere avvik.

Inspektørene som ankom Kondomeriets hovedlager fant nemlig en rekke pikante produkter som var omfattet av matforskriftene, skriver VG.

- Vi ble litt overrasket da Mattilsynet kom på inspeksjon. Matvarer er ikke akkurat det vi driver mest med, sier seksualrådgiver Kjersti Antonsen i Kondomeriet.

Inspektørene konkluderte med at penispasta, spiselige håndjern og sjokoladekroppsmaling mangler norsk merking, samt informasjon om ingredienser.

Mattilsynet var heller ikke fornøyd med importkontroll og internkontroll. Mattilsynet skal ha melding om ankomst av importerte sukkervarer senest innen ett døgn, opplyser seniorinspektør Aina Svenneby.

Kondomeriet lover opprydning.

- Vi har både truser, BH, håndjern og hofteholdere laget av sukkertøy. Alt dette rammes av norskkravet. Vi vil derfor klistre lapper med norsk tekst på samtlige av produktene, sier hun.

(NTB)

OVERRASKENDE KONTROLL:  - Vi ble litt overrasket da Mattilsynet kom på inspeksjon. Matvarer er ikke akkurat det vi driver mest med, sier seksualrådgiver Kjersti Antonsen i Kondomeriet. Foto: Knut Falch / SCANPIX
OVERRASKENDE KONTROLL: - Vi ble litt overrasket da Mattilsynet kom på inspeksjon. Matvarer er ikke akkurat det vi driver mest med, sier seksualrådgiver Kjersti Antonsen i Kondomeriet. Foto: Knut Falch / SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling