Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Maud Angelica flytter til USA

Lille Maud Angelica Behn blir med på lasset når prinsesse Märtha Louise og Ari Behn flytter til USA til høsten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Planen om å flytte til USA står fortsatt ved lag for prinsesse Märtha Louise og hennes ektemann, sier informasjonssjef Wenche Rasch til NTB.

Ideen om å flytte til New York kom da prinsessen og ektemannen var på bryllupsreise og stoppet innom New York. Seinere dro Ari Behn tilbake, trolig for å se etter mulige bosteder i verdensmetropolen. Det er uklart hvor lenge de kommer til å bli boende, men de har trolig bestemt seg for å være der noen år.

- Vi regner med å komme hjem til lange sommerferier og til julefeiring, sa prinsessen i et intervju med Aftenposten tidligere i år.

Dyr månedsleie

- Det blir en ny fase i livet, med det lille barnet og oss. Det er noe vi tre er sammen om, en mulighet vi bare har før barnet begynner på skole, sa Ari Behn.

Det er blitt spekulert over om paret har tenkt å flytte til Upper East Side. En leilighet på hundre kvadratmeter koster mellom 30 000 og 50 000 i månedsleie.

Kostnadene til flyttingen betales av prinsessen og Ari Behn, men det kan bli aktuelt for kong Harald å gi dem penger fra sin egen formue.

Den spanske prinsessen Elena flyttet til New York med mann og barn i fjor. Hun ville slippe unna den spanske pressen, men den store medieinteressen for prinsesse Märtha Louises og Ari Behns privatliv skal ikke være årsaken til flyttingen.

Fin form

Tilstanden til Maud Angelica Behn var bra på den tredje dagen i hennes liv. Også moren, prinsesse Märtha Louise, er i fin form, melder NTB.

- Jeg var nettopp inne hos de to, og alt står bra til med begge, sier prinsesse Märtha Louises fødselslege, Thomas Åbyholm.

Maud Angelica er undersøkt av en barnelege og undersøkelsene viste at alt er som det skal.

- Alt står bra til med både barn, mor og far, bekrefter informasjonssjef Wenche Rasch ved Slottet.

TIL USA: Prinsessen og Ari Behn reiser til USA sammen med Maud Angelica til høsten. Dette bildet er fra parets påskeferie på Nordre Jørstad gård på Lillehammer.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media