Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Maud Angelica ligner mest på seg selv

Ari Behns far mener han nye barnebarn ligner mest på seg selv. I kveld kom Aris lillebror Espen, faren og Märthas forlover Marianne Ulrichsen på besøk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Märthas forlover og veldig gode venninne var inne på sykehuset i over to timer. Da hun kom ut snakket hun med pressen og kunne avsløre at hun hadde fått holde den nyfødte.

- Hun var helt nydelig, sa Ulrichsen, som ikke ville røpe hvem hun synes barnet lignet mest på.

Ga uro til barnet

Farfar Olav Bjørshol, far til Ari Behn møtte også opp på sykehuset i dag. Han understreket at Ari hadde helt rett da han i går sa at datteren hans var fantastisk vakker.

- Hva slags rolle skal du ta på deg som farfar?

- Det må jeg hjem å meditere på, sa Olav Bjørshol til Dagbladet.no.

- Hva slags likhetstrekk til foreldrene hadde den lille?

- Enhver nyfødt ligner mest på seg selv. De genetiske trekkene kommer ikke fram før etterhvert når barnet blir eldre, sa Bjørshol diplomatisk. Men han har nok også ganske rett.

Aris bror mener derimot at hans nye niese minner om en krysning mellom Ari og Märtha. Olav Bjørshol hadde også med seg en gave til den nyfødte. Og hva passer ikke bedre enn en uro.

FJERN SLEKT: Marianne Ulrichsen er Märthas tremenning og hennes forlover da prinsessen giftet seg med Ari Behn. Hun kom til sykehuset med sin ektemann Didrik Johannes Vigsnæs.
DRAR HJEM:</B> Far og sønn drar hjem etter å ha besøkt den nyfødte på Rikshospitalet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media