Maursundtunnelen åpnet etter bilbrann

Befolkningen på øya Kågen i Troms var uten fastlandsforbindelse natt til lørdag etter at en bil kom i brann i Maursundtunnelen. Veien ble åpnet igjen klokken 11.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Bilen skal ha havnet i fjellveggen, men politiet i Troms vet ikke noe om årsaken til ulykken.

- Vi har tatt rutinemessig blodprøve av mannen, sier operasjonsleder Arild Falck Johansen i Troms politidistrikt til NTB.

Bilføreren skal ha hatt utrolig flaks og sluppet fra ulykken med røykskader, ifølge Nordlys.no. Politiet vil ikke si noe om skadeomfanget.

Tre brannbiler, politi, ambulanse og ambulansehelikopter rykket ut til den om lag 3 kilometer lange Maursundtunnelen i Skjervøy kommune nord for Tromsø natt til lørdag.

Politiet sier til NTB at ingen andre biler var i tunnelen da bilen kom i brann. Troms-politiet fikk melding om ulykken klokken 2.52.

Tunnelen en den eneste veien som forbinder øya Kågen med fastlandet, så befolkningen på øya måtte holde seg hjemme til tunnelen åpnet klokken 11.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer