Drapet på Maxbo i Notodden

Maxbo-drapsmannen skal ha vist offeret brutale drapsvideoer i forkant av drapet

Frode Sanni (42) ble drept på bestialsk vis av en 22 år gammel mann på Maxbo i Notodden. Politiet etterforsker motiv for drapet. 

DREPT: Den 22 år gamle mannen har erkjent å ha drept 42 år gamle Frode Sanni på Maxbo i Notodden lørdag ettermiddag. Sanni beskrives som en lokal ildsjel og en pådriver i byens motorcrossmiljø. Politiet etterforsker bakgrunn for drapet for fullt. Foto: Kjell Aulie / NTB scanpix
DREPT: Den 22 år gamle mannen har erkjent å ha drept 42 år gamle Frode Sanni på Maxbo i Notodden lørdag ettermiddag. Sanni beskrives som en lokal ildsjel og en pådriver i byens motorcrossmiljø. Politiet etterforsker bakgrunn for drapet for fullt. Foto: Kjell Aulie / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En siktet 22-åring har erkjent de faktiske forholdene etter at Frode Mellemseter Sanni (42) ble drept i en Maxbo-butikk på Notodden lørdag ettermiddag.

42-åringen ble brutalt drept, og skal ha blitt halshogd av 22-åringen, som jobbet på byggevarebutikken.

Politiet etterforsker imidlertid for fullt hva som kan ha vært bakgrunnen for det bestialske drapet, der det ble brukt både kniv, øks og et tredje våpen.

Grove voldsvideoer

Et av de viktigste spørsmålene for politiet, er hvilket motiv gjerningsmannen har hatt. 22-åringen har i avhør forklart at Sanni skal ha skyldt ham noe penger for en jobb, men dette avvises i stor grad av politiet som hovedårsak til at 42-åringen ble drept. Sanni var fast kunde hos trevareforretningen, og kjente den siktede.

Dagbladet vet at ett spørsmål er sentralt i etterforskningen. Ifølge Dagbladets opplysninger, skal 22-åringen ha vært opptatt av voldelige videoer som viser blant annet henrettelser og bestialske drap på internett.

22-åringen skal ha blitt konfrontert med dette av drepte Sanni, som skal ha vist avsky over at siktede så på slike videoer. Dette skal blant annet ha ført til sinne hos 22-åringen, som har erkjent å ha drept Sanni.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer