Hjernekreft:

Maximillian (16) går glipp av livs­forlengende medisin

Dødssyke Maximillian Malinowski (16) fikk et utbrudd av gule stafylokokker da han var innlagt på Rikshospitalet. Infeksjonen stopper livsforlengende behandling.

UHELBREDELIG: Maximillian Malinowski får hjelp av faren Henryk Malinowski til å reise seg fra sofaen. Maximillian har uhelbredelig hjernekreft. Foto: Jørn H Moen
UHELBREDELIG: Maximillian Malinowski får hjelp av faren Henryk Malinowski til å reise seg fra sofaen. Maximillian har uhelbredelig hjernekreft. Foto: Jørn H Moen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Maximillian Malinowski er 16 år. Han drømmer om å bli lokfører og denne høsten skulle han startet på elektrolinja på videregående. Men for fire år siden fikk han påvist ondartet hjernekreft.

Tidligere i høst fikk de beskjed om at det ikke lenger er noe legene kan gjøre for å redde livet hans og i starten av oktober ble han tilbudt palliativ behandling, altså livsforlengende medisin.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer