<strong>RAKETTANGREP:</strong> Israelske Maya Aviar fikk huset sitt i Sderot beskutt av en Qassam-rakett i dag. EPA/PAVEL WOLBERG
RAKETTANGREP: Israelske Maya Aviar fikk huset sitt i Sderot beskutt av en Qassam-rakett i dag. EPA/PAVEL WOLBERG Vis mer

Maya fikk huset sitt beskutt av rakett

- Sammenstøt på Gazastripen uunngåelig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Minst åtte raketter er avfyrt fra Gazastripen mot Israel, og en israelsk forsvarstjenestemann sier militære sammenstøt på Gazastripen nå er uunngåelig.

- Det er opplagt hvilken vei det går på Gazastripen. Situasjonen er uholdbar, men klar og tydelig. Utviklingen videre avhenger av hærens vurderinger, sier en forsvarstjenestemann som ønsker å være anonym, til AFP.

Flere titall raketter er avfyrt mot sørlige deler av Israel siden våpenhvilen mellom Hamas og Israel opphørte fredag.

Søndag avfyrte palestinske opprørere minst åtte raketter og bombekastergranater. Et hus i byen Sderot ble truffet, og én person lettere såret, ifølge redningstjenesten Magen David Adom.

Like etter utførte israelske krigsfly et luftangrep mot raketter som ennå ikke var avfyrt, ifølge en militærtalsmann. Det ble ikke meldt om sårede etter luftangrepet. (NTB)

<strong>RAKETTEN:</strong> En israelsk politimann bærer en Qassam-rakett som  i dag traff et hus i Sderot. EPA/PAVEL WOLBERG
RAKETTEN: En israelsk politimann bærer en Qassam-rakett som i dag traff et hus i Sderot. EPA/PAVEL WOLBERG Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer