Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

MC-festen ble fiasko

Outlaws-festen tok ikke av i kveld. MC-medlemmene mente politiet hadde ødelagt festen, etter at de bortviste et tjuetalls utenlandske festdeltakere på Gardermoen. Nå lover Outlaws-medlemmer aldri mer å samarbeide med politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bare ni personer var samlet på gården Skistad i Øvre Eiker i kveld. Stemningen var laber. Festdeltakerne hadde slett ikke tid til å drikke øl - de var mer opptatt med tilreisende journalister.

Samtidig hadde politiet slått en jernring på veiene som førte forbi gården. Ingen slapp igjennom uten å ha blitt kontrollert av politiet.

Ikke moro

- Nei, dette er ikke noe særlig gøy. Vi hadde jo håpet på en trivelig kveld der vi traff venner og kjente fra inn- og utland. I stedet er det altså bare noen få av oss som sitter her, sier Johnny Larsen (36) til NTB.

Han mener politiet har skylda for fiasko-festen. I dag ble 15 utenlandske gjester bortvist på Gardermoen, og i går fikk også en rekke MCere utreisepass på første fly etter såvidt å ha satt føttene på norsk jord.

- Politiet har ødelagt hele festen med sin oppførsel. Hele opplegget deres er sinnssykt. Hva i all verden er det de frykter? Vi er da helt vanlige folk som bare har lyst til å ha det gøy. Vi vil ingen noe vondt, sier Larsen.

Slutt på samarbeidet

Nå vil ikke Outlaws lenger være snille gutter. Pressetalsmannen legger ikke skjul på at samarbeidslinja nå er slutt.

- Aldri mer samarbeid med politiet for min del. Aldri, sier Dag Stærkeby i Outlaws.

- Dette er helt vanvittig og tragikomisk. Å bruke tid og krefter på å hindre folk i å komme på fest, det har politiet råd til, men ellers klager de over for lite penger. Hvor er logikken? sier han.

Sammen med de øvrige arrangørene hadde han ventet flere hundre festdeltakere på det lukkede arrangementet. Men ved 21-tida hadde bare ni personer ankommet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media