<strong>SINGELULYKKE:</strong> Bergingsfolk i arbeid på stedet der en motorsyklist ble skadet ved avkjøringen til Frogner på  E6 mellom Oslo og Gardermoen onsdag. Foto: Christine Holmen / NTB scanpix
SINGELULYKKE: Bergingsfolk i arbeid på stedet der en motorsyklist ble skadet ved avkjøringen til Frogner på E6 mellom Oslo og Gardermoen onsdag. Foto: Christine Holmen / NTB scanpix Vis mer

MC-fører alvorlig skadd på E6 i Akershus

Kjørt til Ullevål.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En motorsyklist i 40-årene ble alvorlig skadd i en ulykke på E6 i Akershus onsdag morgen.

Mannen fra Sørum var ved bevissthet da han ble kjørt med ambulanse til Ullevål sykehus i Oslo fra ulykkesstedet rett sør for avkjøringen til Frogner.

Politiet valgte å sperre av motorveien i begge retninger og det oppsto lange køer etter ulykken som ble meldt til politiet klokka 8.17.

En times tid senere var veien åpnet i begge retninger, bortsett fra venstre sørgående felt som ble midlertidig stengt på grunn av tekniske undersøkelser. Politiet melder at trafikken går tregt.

- Dette er en singelulykke. MC-føreren kjørte inn i midtdeleren, sier operasjonsleder Hilde Iversen i Romerike politidistrikt til NTB.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer