Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

MC-mann avhøres om skytedrama

25-åringen sitter i kveld i avhør hos Bodø-politiet. Mannen fra Oslos MC-miljø er siktet for å ha skutt en mann i låret på utestedet Fru Nilsen i natt. Politiet kjenner ikke bakgrunnen for skyteepisoden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Nei, vi vet ikke det. Ingen av vitnene har bidratt til å forklare bakgrunnen for skytinga, sier vaktleder Tore Røsøy i Bodø-politiet til Dagbladet.no i 23-tida.

Da satt 25-åringen fortsatt i avhør. Politiet vil ikke fortelle hva den siktede sier eller hvilket av Oslos MC-miljøer han er tilknyttet.

- Vi ønsker ikke å gi ytterligere opplysninger, fastholder Røsøy.

Fire MC-menn

I dag har de avhørt og dimittert de tre vitene som også ble tatt med på stasjonen etter skytinga. De skal tilhøre det samme MC-miljøet.

Utover dagen har politiet også pratet med flere som var på Fru Nilsen da skuddet falt. Flere så episoden, men kunne ikke gi opplysninger om bakgrunnen.

Politiet vil i morgen ta stilling til om 25-åringen skal varetektsfengsles.

- Mannen er siktet for legemsbeskadigelse med særlig farlig redskap, sier politiadvokat Merethe Ranum ved Bodø politidistrikt til TV2.

Ikke alvorlig skadet

Politiet tror 25-åringen brukte et finkalibret skytevåpen som de fant på utestedet.

Store politistyrker jaktet på mannen som i 03-tida i natt skjøt og skadet en mann i 20-åra. I utgangspunktet visste ikke politiet hvem de jaktet på.

- Dette er ikke hverdagskost for politiet i Bodø, medgir politiadvokat Merethe Ranum ved Bodø politidistrikt overfor TV2.no.

Mannen som ble skutt skal ikke være alvorlig skadet, og er til behandling ved Nordland Sentralsykehus.