Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mc-medlem varetektsfengslet

Oslo (NTB): Den 36 år gamle mannen som natt lørdag skjøt mot lokalene til motorsykkelklubben Chopper i Kristiansand og skadet en mann i beinet, ble mandag varetektsfengslet for fire uker. Mannen er siktet for legemsbeskadigelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen, som er medlem i mc-klubben Genocide, benekter fortsatt at det var han som skjøt mot lokalene slik at en 28-åring ble truffet i beinet, opplyser politiet i Kristiansand til NTB.

36-åringen har fått brev- og besøksforbud i de to første ukene av varetektsfengslingen.

- Flere vitner vil bli avhørt i saken og etterforskningen fortsetter, opplyser kriminalsjef Arne Pedersen ved Kristiansand politidistrikt.

På sykehus

Mannen som fikk skuddskader i beinet, ligger fortsatt på Vest-Agder Sentralsykehus til observasjon, men tilstanden er under full kontroll, ifølge politiet.

Skyteepisoden fant sted etter at medlemmer av de to mc-klubbene begynte å slåss på et utested i Kristiansand. Politiet kom til stedet og fikk roet gemyttene, men etter kort tid dro medlemmer av Genocide opp til Choppers lokaler noen kilometer utenfor Kristiansand sentrum. Der ble det avfyrt et skudd inn i lokalene gjennom inngangsdøra.

Politiet understreker at de ikke har grunnlag for å tro at skytingen var utslag av noen bandekrig mellom motorsykkelklubbene Genocide og Chopper.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!