McCain stanser valgkampen på grunn av finanskrisa

- Partiene må nå gå sammen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Republikanernes presidentkandidat John McCain setter valgkampen på vent på grunn av den økonomiske krisen i USA. Han oppfordrer Barack Obama til å gjøre det samme.

Returnerer

McCain opplyste onsdag under en tale i New York at han akter å returnere til Washington for å hjelpe til med den planlagte krisepakken til amerikansk økonomi, skriver CNN.

- I morgen tidlig legger jeg valgkampen til side, og reiser tilbake til Washington, sa McCain.Uttalelsen kom bare timer før den amerikanske presidenten, George W. Bush skulle snakke til det amerikanske folket om problemene i økonomien i landet.McCain sa ikke noe om i hvor stor grad han kommer til å bremse sin egen valgkamp. Han ønsket ikke å svare på spørsmål fra journalister etter at han hadde kommet med uttalelsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer