Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

McCain vil ikke ha Trump i begravelsen sin

Senator John McCain (81) har gjort det klart at han ikke ønsker at USAs president Donald Trump skal delta i begravelsen hans. Det melder amerikanske medier. 

MISTET RESPEKTEN: Krigsveteranen John McCain støttet Trump som presidentkandidat helt fram til en måned før valget, da det kom fram at Trump hadde kommet med nedsettende uttalelser om kvinner. Da trakk han støtten. Foto AFP / NTB Scanpix
MISTET RESPEKTEN: Krigsveteranen John McCain støttet Trump som presidentkandidat helt fram til en måned før valget, da det kom fram at Trump hadde kommet med nedsettende uttalelser om kvinner. Da trakk han støtten. Foto AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Til tross for at McCain er republikaner, har han vært en markant motstander av presidenten og ønsker derfor at visepresident Mike Pence skal representere Det hvite hus i begravelsen hans. Det opplyser kilder nær McCain til amerikanske medier.

McCain, som var Republikanernes presidentkandidat i 2008, fikk påvist svulst på hjernen juli i fjor. Han oppholder seg for tiden hjemme i Arizona hvor han er i ferd med å komme seg etter en operasjon.

Krigsveteranen støttet Trump som presidentkandidat helt fram til en måned før valget, da det kom fram at Trump hadde kommet med nedsettende uttalelser om kvinner. Da trakk han støtten og oppfordret partiet til å finne en annen konservativ republikaner som ville egne seg som president.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media