McCann: - Skuffende nyheter

Fortviler over at jenta på bildet ikke er Madeleine.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Bildet verserte i store deler av verdenspressen da det kom frem. Kan Madeleine være i live? var tanken til alle.

Men det nye håpet ble fort til fortvilelse, da det i går ble kjent at jenta på bildet ikke er britiske Madeleine, men marokkanske Bushra Binhisa (5), datter av en olivenbonde.

- Dersom rapportene om at jenta på bildet ikke er Madeleine, er det skuffende nyheter, sier familien McCanns talsmann, Clarence Mitchell. til Sky News.

Gerry og Kate McCann har ikke kommentert observasjonen av den lille jenta. Det var den spanske turisten Clara Torres, som tok bildet på ferie i Marokko 31. august i år ved en tilfeldighet. 

- Letingen etter Madeleine vil fortsette og jeg vil anmode alle om å fokusere på å få henne hjem i trygge hender igjen, sier Mitchell.

Det var den britiske journalisten Rashid Razaq fra avisen Evening Standard som avslørte forveksklingen mellom Madeleine og olivenbonde-datteren.

Ifølge Daily Mail er det en bitter skuffelse for McCann-familien fordi bildet ga håp om at datteren deres kunne være i live.

IKKE MADDIE: Det ble knyttet veldig spenning til om marokkanske Bushra Binhisa (5) kunne være forsvunne Madeleine McCann. FOTO: AP
IKKE MADDIE: Det ble knyttet veldig spenning til om marokkanske Bushra Binhisa (5) kunne være forsvunne Madeleine McCann. FOTO: AP Vis mer