Heinz-ketsjup har vært fast innslag på restaurantene til McDonald's i mer enn fire tiår, men nå er det slutt. Foto: Mike Blake / Reuters / NTB scanpix
Heinz-ketsjup har vært fast innslag på restaurantene til McDonald's i mer enn fire tiår, men nå er det slutt. Foto: Mike Blake / Reuters / NTB scanpix Vis mer

McDonald's dropper Heinz-ketsjupen

Har fått ny sjef fra Burger King.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Hurtigmatkjeden McDonald's slutter å servere Heinz-ketsjup til sine måltider. Årsaken er at ketsjupgiganten har hentet sin nye sjef fra McDonalds' erkerival Burger King.

Heinz-ketsjup har vært fast innslag på restaurantene til McDonald's i mer enn fire tiår, men nå er det slutt.

- Som en konsekvens av den siste tidens ledelsesendringer har vi besluttet å flytte vårt samarbeid til andre leverandører, heter det i en uttalelse fra selskapet.

Heinz har avvist å kommentere opplysningene.

Teresa Heinz Kerry, kona til USAs utenriksminister John Kerry, kontrollerer i dag store verdier i det berømte ketsjup-imperiet. Hun overtok selskapet da hennes daværende mann John Heinz døde i 1991. Hennes formue er anslått til mellom 5 og 7 milliarder kroner.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer