<strong>FEITE GREIER:</strong> Burger og pommes frites er ikke det sunneste. Foto: Scott Olson / Getty Images / AFP / NTB scanpix
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS &amp; TELEVISION USE ONLY ==
FEITE GREIER: Burger og pommes frites er ikke det sunneste. Foto: Scott Olson / Getty Images / AFP / NTB scanpix == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Vis mer

McDonalds i USA advarte egne ansatte mot å spise hamburger

- Unngå kaloristinne hamburgere og pommes frites.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Hurtigmat er raskt og billig, men inneholder mange kalorier og mye fett, sukker og salt og kan gi risiko for uønsket vektøkning, het det i et innlegg på nettsidene, skriver NBC news.

Innlegget, som var illustrert med et bilde av en hamburger og en porsjon pommes frites, kjedens mest solgte produkter, er blitt fjernet etter at mediene oppdaget det. McDonalds-ledelsen skriver i en uttalelse at informasjonen er «tatt ut av sin sammenheng».

I et annet innlegg omtales et måltid bestående av en cheeseburger og pommes frites som «usunt», mens en av kjedens sandwicher med salat beskrives som et «sunnere valg».

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer