Danmark:

McDonald's-restauranten er «beryktet»

Videoen av Nicolaj (19) som faller i den beryktede trappa gikk viralt.

AALBORG: Denne trappa ved McDonald´s på Nytorv i Aalborg er berykta. Video: @jensjungersen_. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I Ålborg i Danmark er det en spesiell trapp som er beryktet og fryktet, etter at det har florert videoer på sosiale medier av folk som faller der.

Inngangstrappa til McDonalds-restauranten på Nytorv, som egentlig bare består av to trinn, har gjort besøket til en pinlig og smertefull affære for flere av gjestene, skriver danske B.T.

Restauranten ligger like ved Jomfru Ane Gade, som er en kjent utelivsgate i byen.

Avisa skriver at problemet er størst når trinnene er våte av regn, eller om noen har sølt drikkevarer på vei ut av restauranten. I tillegg er det en handikap-rampe som også blir veldig glatt.

Gikk viralt

En som fikk kjenne på det var Nicolaj Nielsen (19). Etter at videoen av han som faller i den beryktede trappa ble delt på sosiale medier, har den gått viralt.

FALT: Videoen av Nicolaj Nielsen (19) som faller i den beryktede trappa har blitt hyppig delt i sosiale medier. Foto: Privat/Instagram
FALT: Videoen av Nicolaj Nielsen (19) som faller i den beryktede trappa har blitt hyppig delt i sosiale medier. Foto: Privat/Instagram Vis mer

Du kan se videoen øverst i saken.

Han forteller til Dagbladet at det skjedde da han var på vei hjem etter en tur på byen med noen kompiser, da de stoppet på McDonalds for nattmat i 04-tiden.

- Alkohol og glatte trapper er ingen god kombinasjon, så jeg falt flere ganger, forteller Nielsen.

Han forteller at han hadde drukket, men at han ikke var «for» full.

Han sier det ser verre ut på filmen enn det var, og at han bare var litt øm i kroppen da han våknet dagen etter.

At videoen har blitt sett av så mange synes han bare er morsomt.

- Videoen har blitt delt av brukere på Instagram med flere millioner følgere. Selv bare ler jeg av det, sier han til Dagbladet.

På Instagram skriver Nielsen at han vurderer å gå for Burger King neste gang.

Kjenner seg ikke igjen

I et intervju med den danske avisa B.T. forteller restaurantgjengangeren William Dam Madsen at han også har falt i trappa. I løpet av de siste åra hevder han å ha vært vitne til et tosifret antall mennesker som har falt i trappa.

- Det er veldig farlig på natta når folk er på byen, og ikke ser at trappa er glatt, sier han til avisa.

Tidligere skal restauranten ha hatt gelender og sklisikre trinn, men dette har siden blitt fjernet. Samtidig er det så lite plass i trappa at når folk både skal ut og inn samtidig, er noen nødt til å gå i handikap-rampen.

B.T. har vært i kontakt med restauranteieren Flemming Fast som bekrefter at gelenderet ble fjernet for å få mer plass i trappa for fem år siden.

- Siden det har vi etter det jeg vet om bare fått en henvendelse om et mindre uhell i trappa, sier Fast. Han understreker at han ikke kjenner seg igjen i ryktet trappa har fått.

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer