McDonald\'s-servitør kastet klærne

Avbildet på manneside bare iført burger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En kvinnelig servitør ved McDonald\'s i Trondheim er avbildet på mannesida Onlinemagasinet.no bare tildekket av burgerkjedens produkter.


19-åringen er den fritt tilgjengelige sidas «Ukens Babe», under vignetten «Sexy McDonald-servitør», og på hovedbildet poserer hun uten klær, men holder pommes strips-pappbegre foran bryster og skritt. McDonald\'s-logoen blir tydelig eksponert.


Bare burger

På et mindre bilde er hun avbildet naken med bare en burger i handa, og hvis man betaler, kan man laste ned en rekke utfordrende bilder og animasjoner til mobiltelefonen.

På mannesida opplyser McDonald\'s-servitøren blant annet at hun ikke kommer på noe hun er sjenert for, og at hun har vært utro to ganger. Hun legger til at hun er mest fornøyd med rumpa og leppene. Hun forteller også at hun har hatt offentlig sex på en bussholdeplass og i en skolegård, fordi hun «synes det er spennende å bli sett».

Om jobben på McDonald\'s sier hun at den passer henne perfekt, fordi «jeg liker å ha kontakt med mennesker».

Til Adresseavisen sier 19-åringen at hun har gjort arbeidsgiveren oppmerksom på at hun har stilt opp på mannesida, og at hun har brukt burgerjobben som en gimmick.

- Jeg tok selv kontakt med Onlinemagasinet og forklarte at jeg ville stille opp, sier hun til Adressa.

- Synd

- Vi synes det er synd at McDonald\'s blir eksponert på denne måten, sier informasjonsansvarlig Margaret Brusletto i McDonald\'s Norge til Dagbladet.no.

- Kommer dere til å foreta dere noe overfor servitøren?

- Overhodet ikke. Dette er noe hun har gjort som privatperson, og som hun står helt fritt til å velge selv. Dessuten kan jo hvem som helst gå inn på en McDonald\'s-restaurant og ta med seg noen begre og la seg avbilde med dem, det er ikke noe vi har kontroll over, sier Brusletto.