Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

— Kvinne kidnappet og voldtatt i Trondheim

Kvinne skal ha blitt utsatt for frihetsberøvelse og voldtekt i 36 timer. Politiet har satt inn store ressurser i jakten på gjerningsmennene.

TREKANTEN Her ble kvinne sluppet fri søndag etter 36 timer i fangenskap. FOTO:Dagbladet
TREKANTEN Her ble kvinne sluppet fri søndag etter 36 timer i fangenskap. FOTO:Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 40 år gamle norske kvinnen ble etter eget utsagn tatt med inn i en kassebil av noen menn politiet mener er fra Øst-Europa.

Politiet sier hun er utsatt for vold.

— Vi etterforsker en sak som dreier seg om frihetsberøvelse, vold og seksuelle overgrep. Vi jobber intenst med saken, sier Marit Johanne By, fagleder for overgrepssaker ved Sentrum politistasjon i Trondheim til adressa.no.

Natt til lørdag ble kvinnen tatt inn i bilen i Kirkegata. Klokka var rundt halv ett på natta.

Taust politi Den lyse kassebilen kjørte ifølge avisa til et sted som ennå ikke er fastslått. Politiet i Trondheim ville ikke kommentere saken til Dagbladet tirsdag ettermiddag.

— Vi har ikke tid nå, svarte operasjonssentralen.

Til Dagbladet forteller fornærmedes bistandsadvokat Lilly Marie Brimi at hun ikke kan kommentere saken, fordi hun ikke var til stede under avhøret i helga. Avhøret som ble foretatt i går, er ikke er signert og dermed ikke gyldig.

— Det er av etterforskningsmessige årsaker til at jeg ikke kan uttale meg, sier Brimi og bekrefter at den fornærmede er norsk statsborger.

Først søndag klokka 15.00 ble kvinnen sluppet fri fra kidnapperne ved Vestre Rosen ved Trekanten-bygget i Trondheim.

— Etterforskningen tyder på at fornærmede er utsatt for vold og seksuelle overgrep, sier By.

Ingen er så langt pågrepet eller siktet i saken.

Bilkidnapping nummer to Adressa.no skriver at den fornærmede kvinnen ble undersøkt ved St. Olavs Hospital etter at hun var blitt undersøkt ved voldtektsmottaket.

For litt over ett år siden opplevde en annen kvinne at alt svartnet da hun tok en slurk av sin første øl på utestedet Rock City i Trondheim.

Det neste hun husker, var at hun våknet i baksetet på en bil på Jonsvatnet. Deretter ble hun av en eller flere personer dratt ut og ned i grøfta og voldtatt.

Denne episoden omtalte Adresseavisen 29. november i år.

— Det var så kaldt. Jeg klarte nesten ikke å røre meg, og hendene mine var stripset sammen. Da jeg prøvde å se meg bak, så jeg ingenting på grunn av lysene på bilen. Jeg husker at de dro av meg buksa, og prøvde å sette meg opp. Jeg tenkte: Nå dør jeg, fortalte kvinnen i 20-åra til avisa.

TRONDHEIM: Bygningene på bildet har ikke noe med voldtektssaken å gjøre. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
TRONDHEIM: Bygningene på bildet har ikke noe med voldtektssaken å gjøre. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!