Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

MDG-bil stjålet i Florø

El-bilen ble parkert og forlatt i en time. Da MDG-politikeren kom tilbake, var den søkk borte.

BORTE: Odd Bovims MDG-bil forsvant i Florø mandag kveld. Foto: Privat
BORTE: Odd Bovims MDG-bil forsvant i Florø mandag kveld. Foto: Privat Vis mer

SISTE: Klokka 21.30 ble bilen funnet.

Politiker Odd Bovim i Miljøpartiet de grønne har søndag kveld opplevd å få sin MDG-bil stjålet i Florø. Det skriver lokalavisa Firdaposten.

- Den er foreløpig ikke funnet igjen. Den ble parkert nedenfor kirka like før klokka 19. Da jeg kom tilbake en time seinere, var den borte, forteller Bovim til Dagbladet.

Ber om tips

Han gikk selv rett til politiet og anmeldte biltyveriet. Halvannen time seinere, er bilen fremdeles ikke funnet. Nå ber politikeren folk i nærmiljøet om å ringe ham, dersom de ser bilen.

- Om noen har sett den, så håper jeg de tar kontakt med meg eller politiet. Det er en Renault Zoe, og den har registreringsnummer EV42582, sier Bovim, som allerede har fått noen tips om hvor bilen kan ha blitt av.

Lett gjenkjennelig

MDG-politikerens bil er en el-bil, og Bovim tror ikke den eller de som har stukket av med den kan ha kommet langt. Det var nemlig ikke særlig mye strøm igjen på batteriet, da bilen forsvant.

- Den har et ganske spesifikt ladesystem, så jeg tviler på at de har fått ladet den. Jeg har sjekket den ene hurtigladeren her som de kan ha brukt, og det er nok ganske lite trolig, selv om jeg ikke kan utelukke det, forteller Bovim.

Han tror de fleste i lokalsamfunnet har sett bilen, da den ble flittig brukt i valgkampen og i etterkant av valget.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media