MDG-Lan hardt ut mot Frp

– Fremskrittspartiet er arrogant og har en bypolitikk fra 1950-tallet. Oslos kontroversielle miljøbyråd Lan Marie Berg knaller til mot Siv Jensen.

- ARROGANT: Lan Marie Berg langer ut mot Fremskrittspartiet, og mener partiet er arrogant. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet
- ARROGANT: Lan Marie Berg langer ut mot Fremskrittspartiet, og mener partiet er arrogant. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

– Selv om det virker som om Siv Jensen sliter med å forstå det, så er folk flest i Oslo faktisk ikke avhengige av bil, sa Berg da hun fredag kveld talte til landsmøtet i Miljøpartiet De Grønne.

Frp-lederen var selv ikke nådig i omtalen av MDG under sitt partis landsmøte for to helger siden:

– I Oslo finbørstes sykkelveier for snøkorn slik at noen få vintersyklister får perfekte forhold, mens bilister møter dårlig brøytede veier, stengte parkeringsplasser og en hermetisk lukket by på grunn av bompenger, sa Jensen.

Ga svar

Lan Marie Nguyen Berg ble møtt med jubel og stående applaus fra MDG-landsmøtet da hun fredag kveld etterfulgte Rasmus Hansson på talerstolen.

Og fra scenen på landsmøtehotellet på Fornebu ga hun Frp-lederen svar på tiltale:

– Skal vi tro det som kommer ut av Frp om dagen, så består Oslo stort sett av en salig blanding av kriminelle innvandrere og gale MDG-politikere, sa Berg og fortsatte:

– Problemet til Frp er at byutviklingspolitikken deres henger igjen på 1950-tallet. Frp vil styre byen på bilens premisser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer