Med pumpa bar

Finn Kristoffer Larsen fylte bensin, gikk inn og kjøpte pølse, kom tilbake, satte seg i bilen og kjørte. Da oppdaget han at bensinpumpa fortsatt hang fast i bilen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Slangen holdt, men pumpa er helt ødelagt og må byttes ut. I tillegg har Larsen fått en bulk i bilen.

- Jeg merket ingenting før det rykket til i bilen. Jeg skulle rekke landskampen, sier den uheldige bilisten. Han forsikrer:

- Nei, jeg er vanligvis ikke så distré!

På vei hjem

27-åringen var på vei hjem fra jobb da uhellet skjedde i halv femtida i går ettermiddag. Han skulle hjem for å se landskamp, men stoppet på Shell-stasjonen på Mastemyr, fylte bensin, gikk inn på stasjonen - og kjørte. Ren rutine, hadde det bare ikke vært for at bensinslangen fortsatt satt i bensintanken til bilen... Det så ikke Larsen med det samme han kom ut av bilen.

- Jeg fikk sjokk. Det er den første smellen jeg har hatt. Og så noe sånt, sier han.

Heller ikke daglig leder på Shell-stasjonen, Linn Johnsen, har opplevd noe liknende før.

- Jeg hørte et smell. Vi har hatt vareopptelling i dag, så jeg trodde det var en av de ansatte som veltet eller mistet noe. Men nei da. Det var en kunde som hadde kjørt av gårde med bensinpumpa, sier hun, som fremdeles i titida på kvelden ler og ler.

Dyrt

- Jeg har ledd hele tida etter at det skjedde. Da jeg så pumpa, lo jeg så jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Der står pumpa, på halv tolv. Den er så ødelagt som den kan bli. Men jeg bare flirer, sier hun.

- Det første han spurte meg om, var hvilken forsikring det kom til å gå på. «Det blir nok din,» svarte jeg. Selv da klarte jeg ikke å la være å le. Dere skulle sett ansiktsuttrykket hans, forteller Johnsen.

Både bensinstasjonsleder og bilist tar det sporty. Men fadesen kan bli dyr.

- Bilen har fått en real bulk. Bare den kommer nok på noen tusen, sier Larsen.

Ny bensinpumpe kommer nok til å koste ham mer.

- Det blir dyrt. Tanken under er ok, men selve pumpa må byttes, og det er mer enn nok arbeid bare det, sier Linn Johnsen.

1. FYLLER: Finn Kristoffer Larsen fyller bensin på vei fra jobben...
2. KJØPER PØLSE: ...her har han vært og kjøpt pølse...
3. KJØRER: ...kommer ut og kjører...
4. HØRER: ...og drar med seg bensinpumpa!
5. OI: ...og så ser han pumpa.
6. LER: Daglig leder Linn Johnsen lo godt av uhellet.