Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Med roser i kinn

Prins Charles fikk seg et sjokk tidligere i dag, da en ung kvinne plutselig klasket til ham i ansiktet med en rose. Se bildene!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Prisen ble overrumplet da den unge kvinnen, bare kjent som Alina, strakte seg fram med en rose og klappet til ham i ansiktet. Charles hadde stanset opp for å snakke med noen barn på fortauet, da kvinnen slo til.

Roseslaget traff prinsens høyre kinn. Han prøvde å dukke unna, men til ingen nytte. Så løftet han hånda for å verge seg mot et eventuelt nytt slag, men da hadde Alina allerede sluppet rosen, og trukket seg rundt en halvmeter unna.

Sikkerhetsvaktene kom til i løpet av sekunder, og Alina ble ført bort av to væpnede politimenn.

- Krigen er en stor feil. Jeg protesterer mot at Latvia skal støtte NATO. Jeg er mot krigen i Afghanistan. Storbritannia er fienden, ropte hun mens hun ble ført bort.

Det er ikke avgjort om kvinnen vil bli siktet for roseangrepet.

Prinsen av Wales er på en fem dagers rundtur i de baltiske landene. Han begynte turen mandag i Estland, og har vært innom alle de tre landene før han forlater regionen i morgen.

Hele Norges coronakart