Mediefolk en møkkagjeng, sier prins Charles

Irritert brudgom på fjelltur i Sveits.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Om det var fordi han gruer seg til bryllupet med Camilla eller ikke, skal være usagt, men prins Charles var i hvert fall ikke i perlehumør torsdag:

- Møkkafolk, snerret han om medienes utsendte i Sveits.

Åtte dager før han skal vies til gamlekjæresten Camilla Parker Bowles, måtte Charles tåle å se store bilder av sønnen prins William og Williams kjæreste Kate Middleton i London-tabloidene Daily Mail og The Sun. Det gjorde ham ikke akkurat mer begeistret for pressen.

- Jeg hater å drive med slikt, mumlet han mens han og sønnene poserte for fotografer i den elegante sveitsiske skibyen Klosters.

- Jeg er glad dere har hørt om saken, sa den britiske tronfølgeren sarkastisk da journalistene brakte bryllupet med Camilla på bane.

Charles\' pressetalsmann Paddy Harveson forsøkte å forklare at selv tronfølgere trenger ferie nå og da, og at de kongelige ikke var kommet til Klosters for å la seg intervjue.

- Han hadde bare lyst på en fjelltur, sa Harveson.

Camilla Parker Bowles var ikke med på turen til Sveits, men dette ga ikke noe grunnlag for spekulasjoner om en krangel mellom henne og Charles. Camilla ble hjemme rett og slett fordi hun ikke liker å stå på ski.

POSERTE: Prins Charles med sønnene Harry og William poserte motvillig i forbindelse med skiferien i Sveits. Foto: SCANPIX
POSERTE: Prins Charles med sønnene Harry og William poserte motvillig i forbindelse med skiferien i Sveits. Foto: SCANPIX Vis mer

(NTB)

MØKKAGJENG:</B> Media ventet på den avtalte fotosesjonen med prins Charles og sønnene. Charles ga tydelig uttrykk for misnøye med mediadekningen av det kommende bryllupet.