Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Medier: Norsk kvinne voldtatt i München

Tyske medier melder at en norsk kvinne i 20-åra skal ha blitt voldtatt etter Oktoberfest-feiring i München.

FEIRING: Det foregår en stor Oktoberfest-feiring i München i Tyskland. Dette bildet er fra 22. september. Foto: Andreas Gebert / Reuters / NTB scanpix
FEIRING: Det foregår en stor Oktoberfest-feiring i München i Tyskland. Dette bildet er fra 22. september. Foto: Andreas Gebert / Reuters / NTB scanpix Vis mer

Tyske medier, blant andre Augsburger Allgemeine, omtaler den angivelige voldtekten tirsdag.

Hendelsen skal ha funnet sted natt til søndag, etter Oktoberfest-feiringen i München.

Avisa skriver at kvinnen skal ha møtt en jevnaldrende mann på en bar i området. Han skal seinere ha dyttet henne inn i et hus og voldtatt henne.

Vitner skal ha meldt fra til politiet om voldtekten, etter å ha hørt kvinnen rope etter hjelp. Hun skal ha gjort stor motstand under overgrepet, melder Radio Arabella München.

Mannen skal ha blitt arrestert på stedet. Ifølge tyske medier er mannen fra Uganda, men bosatt i Röhrmoos utenfor München. Han skal sitte i varetekt.

Dagbladet har vært i kontakt med Utenriksdepartementet om saken, men de har foreløpig ikke kommet med noen tilbakemelding om hvorvidt de er kjent med saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling