Medisiner stjålet: - Dyra som taper

Dyrevernorganisasjonen hadde ventet lenge på pakken til dyra sine. Men noen hadde forsynt seg grådig av forsendelsen med viktig dyremedisin.

ØDELAGT: Pakken var blitt revet opp, og flere av de viktige medisinene var stjålet. Resten var ødelagt eller ubrukelige. Foto: Privat.
ØDELAGT: Pakken var blitt revet opp, og flere av de viktige medisinene var stjålet. Resten var ødelagt eller ubrukelige. Foto: Privat. Vis mer
Publisert

- Her jobber vi livet av oss og ofrer alt for dyra. Vi var så glade for at vi endelig skulle få disse medisinene, og så skjer dette. Det er utrolig trist, forteller Miriam Emina Mæland (49).

I flere dager hadde dyrevernsorganisasjonen Arken Care i Myking nord for Bergen ventet på at den viktige pakken skulle komme fram.

De hadde nemlig sendt en pakke med dyremedisin til Karmøy, der den skulle bli tatt imot av frivillige ved organisasjonen.

Men da den endelig dukket opp, skulle de frivillige på Arken få seg en ordentlig overraskelse.

- Vi fikk helt sjokk, det var skikkelig hærverk. Vi måtte bare kaste alt sammen, forteller hun til Dagbladet.

Pakken hadde nemlig blitt revet opp, og masse av pakkens innhold var tatt. Det som lå igjen, var helt ubrukelig, sier Mæland.

- Medisinene var åpnet eller stjålet. Det var masse grums oppi noe av det, så sprøytene var ikke sterile lenger. Vi torde jo ikke å gi noe av dette til dyra, så vi måtte kaste alt.

- Det var utstyr for noen tusen som vi nå må få inn igjen, sier hun.

Det var Haugesunds Avis som først omtalte saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer