Megan (40) drepte og gjemte seks nyfødte barn i garasjen. Må sone minst 49 år i fengsel

Rystet USA.

STRAFF: Megan Huntsman har innrømmet drap på seks spedbarn. Nå er det besluttet at kvinnen må sone minst 49 år i fengsel før saken kan komme opp i retten igjen. Foto: AP Photo/Rick Bowmer
STRAFF: Megan Huntsman har innrømmet drap på seks spedbarn. Nå er det besluttet at kvinnen må sone minst 49 år i fengsel før saken kan komme opp i retten igjen. Foto: AP Photo/Rick Bowmer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Megan Huntsman (40) ble i april dømt til livstid i fengsel etter at hun innrømmet drap på seks av sine egne nyfødte barn i delstaten Utah i USA.

Nå har kriminalomsorgen bestemt at hun må sone minst 49 år i fengsel før hun kan bli vurdert for løslatelse. Det betyr at først i april 2064 - i en alder av 89 år - kan saken igjen komme opp i retten.

Det bekrefter talsmann Jim Hatch, ifølge New York Times.

Barnedrapssaken rystet hele USA i fjor og Huntsman ble senere dømt for seks drap ved kveling.

I pappesker Hun ble pågrepet og siktet i april i fjor, etter at eksmannen hennes kontaktet politiet og fortalte at han hadde funnet et dødt spedbarn i garasjen i parets tidligere felles hus fem mil sør for den tidligere OL-byen Salt Lake City.

Politiet ransaket hele eiendommen, og fant restene av ytterligere seks spedbarn, lagt i hver sin pappeske i samme garasje i det etablerte småhusområdet i småbyen Pleasant Grove. Et av barna skal ha vært dødfødt, resten innrømmer Huntsman nå at hun har tatt livet av.

Ifølge siktelsen ble barna drept rett etter at de ble født. I tillegg til de sju døde barna, skal kvinnen ha tre jenter i alderen 13 til 18 år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer