Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

«Megan, kjære, jeg er ødelagt og jeg bryr meg ikke om hvorfor du har gjort det»

Savnede Megans (15) mor bønnfaler datteren, som angivelig har stukket av med mattelæreren sin, om å gi lyd fra seg.

VAR PÅ FERJA: Politiet har sluppet bilder fra et overvåkingskamera, som viser at de to var om bord på ferja mellom Dover og Calais.
VAR PÅ FERJA: Politiet har sluppet bilder fra et overvåkingskamera, som viser at de to var om bord på ferja mellom Dover og Calais. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): For fem dager siden forsvant 15 år gamle Megan Stammers fra sin familie i Eastbourna i Storbritannia. Politiet har i kveld sluppet overvåkingsbilder, som viser henne på ferja mellom Dover og Calais sammen sammen med sin mattelæreren, Jeremy Forrest (30).

Nå kommer Megans familie med et desperat rop om at jenta skal høre fra seg. Etterlysningen gjør de via det lokale politiet «Sussex»s nettsider.

- Meg, kjære, jeg er ødelagt og jeg bryr meg ikke om hvorfor du har gjort det, jeg vil bare vite om du har det bra. Si ifra om du er trygg, ring meg, send meg en melding eller en privat melding på Facebook. Jeg må vite at du har det bra, elskling, sier Megans mor, Danielle Wilson.

Trolig i Frankrike Megan Stammers forsvant fra sitt hjem torsdag, 21. september rett før første skoletime ved Biskop Bell videregående i Eastbourne. Verken hun eller mattelæreren kom på skolen den torsdagen.

- De forlot Storbritannina på et tidspunkt etter klokka 9.30 torsdag etter å ha kjørt på ferjen med Jermys svart Ford Fiesta. Det var forventa at de ville returnere søndag 23. september på kvelden, men både den antatte ferjen og passasjerlista ble sjekket uten at de var om bord, sier politiinspektør Jason Tingley.

Politiets teori er at de to fremdeles er i Frankrike. Ifølge politiinspektøren samarbeider britisk politi med den britiske ambassaden i Frankrike, franske myndigheter og den britiske grenseposten.

- Vi vet at en tekstmelding har blitt sendt til en av hennes beste venner hvor det står at hun har kommet seg til Frankrike og har det bra, sier Tingley, ifølge Sky News.

Laget kjærlighetssang Ifølge avisa Daily Mail har den gifte mannen Forrest gitt 15-åringen private mattetimer etter skoletid. Megan Stammers venner har også fortalt at de så henne og mattelæreren som holdt hverandres hender på en skoletur i februar i år. Dette skal de ha fortalt videre til ansatte ved skolen.

I april i år skal Forrest, som også spiller i band, ha sendt en sang til henne etter å ha lagt den ut på nettstedet MySpace.

FORSVUNNET: Vennene til Megan har laget en Facebook-side der de etterlyser 15-åringen, som forsvant fra sitt hjem forrige torsdag. Politiet tror hun oppholder seg i Frankrike sammen med mattelæreren sin, som hun angivelig skal ha et kjærlighetsforhold til. Foto: Find Megan Stammers/Facebook
FORSVUNNET: Vennene til Megan har laget en Facebook-side der de etterlyser 15-åringen, som forsvant fra sitt hjem forrige torsdag. Politiet tror hun oppholder seg i Frankrike sammen med mattelæreren sin, som hun angivelig skal ha et kjærlighetsforhold til. Foto: Find Megan Stammers/Facebook Vis mer

- Sittende på flyet var vi milevis unna tingene du hater, men jente, jeg vil gjøre det igjen, jeg vil holde hånda di.

På sin blogg har Forrest skrevet at hun har samme effekt på ham «som Heroin».

- Vær så snill Jentas far Martin Stammers ber også datteren om å kontakte ham.

- Megen, vi fikk aldri hatt vår spesielle date på lørdag. Jeg vil fremdeles ta deg med ut. Vær så snill og kontakt oss og la oss få vite om du har det bra. Vær så snill og kom hjem. Jeg vil takke alle som har hjulpet oss i søket etter Megan, alle nettstedene på sosiale medier, og personer som tvitrer om dette, sier han.

ETTERLYSNING:  Sissex politiet ber både skolejenta og mattelæreren om å melde seg. De tror de to befinner seg i Frankrike og at Megan (15) dro frivillig. Foto: Sussex Police
ETTERLYSNING: Sissex politiet ber både skolejenta og mattelæreren om å melde seg. De tror de to befinner seg i Frankrike og at Megan (15) dro frivillig. Foto: Sussex Police Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media