- Meget alvorlig for 81-åring etter sykkelpåkjørsel

To personer påkjørt under sykkelritt i Skien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
To personer som ble påkjørt av sykkelryttere under Grenland Grand Prix lørdag, er brakt til Sykehuset Telemark i Skien. Politiet opplyser at tilstanden til den ene, en 81-åring, er meget alvorlig.

De to personene, den 81 år gamle mannen og en gutt på 12 år, ble påkjørt av sykkelryttere i to separate hendelser under sykkelrittet.

Gutten ble like før klokka 17 påkjørt i Håvundvegen i Skien av en av deltakerne. Politi og ambulanse rykket ut, og 12-åringen ble brakt til sykehuset der han lørdag kveld lå innlagt. Detaljer om tilstanden er ikke kjent, men han skal ikke være alvorlig skadd.

Kort tid etter den første påkjørselen, klokka 17.20, ble en 81-åring påkjørt av flere sykkelryttere i Snipetorpgata. Helsepersonell og ambulanse tok seg av mannen, og han ble brakt til sykehus der han ble lagt inn på intensivavdelingen.

- Mannen har meget alvorlige skader, sier operasjonsleder Vidar Aaltvedt i Telemark politidistrikt.

Med bakgrunn i de to ulykkene ba politiet arrangørene skjerpe vaktholdet langs løypa, og spesielt på de to ulykkespunktene.

- Vi har startet etterforskning av ulykkene og har lørdag fotografert, målt og tegnet opp de to åstedene, sier Aaltvedt.
NTB