Meide ned ekskona rett foran politiet

Bildesperado (29) i Trondheim stod og gliste etter å ha kjørt ned kvinne (27).

FLIRER: Mens kvinnen føres inn i ambulansen, står 29-åringen (t.v) og flirer. I bakgrunnen står bilen han brukte til å meie ned sin eks. Foto: Tom Østhus / Dagbladet
FLIRER: Mens kvinnen føres inn i ambulansen, står 29-åringen (t.v) og flirer. I bakgrunnen står bilen han brukte til å meie ned sin eks. Foto: Tom Østhus / DagbladetVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet.no): Da 29-åringen oppdaget ekskona gående på fortauet langs Byåsenveien på Munkvoll i Trondheim, skal han bevisst ha vrengt bilen over motgående kjørefelt, inn over fortauet, og regelrett meid ned kvinnen (27) med voldsom kraft.

Slik forklarer flere forskrekkede vitner på stedet det de opplevde ved 15.50-tida i ettermiddag.

Kvinnen skal ha blitt slengt over panseret og inn i krattskogen.

En politipatrulje var selv vitner til påkjørselen,  og ambulanse kom raskt til stedet. 29-åringen ble pågrepet.

Gliste etter hendelsen
Da kvinnen, som fremdeles var ved bevisshet, ble lagt på båre og ført ut av krattskogen og inn i ambulansen, stod 29-åringen og så på med et stort flir om munnen.

- En av våre politipatruljer så at kvinnen ble påkjørt og fløy over panseret på en bil. Flere vitner på stedet sa at bilføreren måtte ha gjort det med vilje. Kvinnen var bevisst hele veien og er nå fraktet i ambulanse til St. Olavs Hospital, sier operasjonsleder Anlaug Oseid ved Sør-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.no.

Operasjonslederen sier de ikke har full oversikt over hva som har skjedd, men at etterforskningen er i full gang og at flere vitner nå avhøres.

Utsatt for trusler og vold
Etter det Dagbladet.no kjenner til, skal kvinnen ha blitt utsatt for flere trusler og voldsepisoder tidligere. Hun skal ha vært utstyrt med voldsalarm.

- Det er for tidlig for oss å kommentere nærmere forholdet mellom de to, men det vi kan si så langt er at mannen og kvinnen har en familiær tilknytning, sier kriminalvaktleder Finn Sagmyr til Dagbladet.no.