Meide ned tre personer

Diabetiker mistet kontrollen og meide ned tre fotgjengere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Med flere politipatruljer som vitne raste bilen over fortauet og meide ned tre fotgjengere i Oslo sentrum i ettermiddag. En av fotgjengerne berget seg ved å hoppe opp på panseret til bilen. Alle tre ble tatt til legevakten. Den ene behandles for sjokk, mens de to andre fikk lettere skader.

Mannen skal også ha kollidert med en drosje og "hoppet frem og tilbake".

Politiet var allerede tilkalt etter at vitner hadde meldt fra om mistenkelig kjøring rundt Storgata i Oslo sentrum. Politiet var derfor på stedet da den hvite Opel Astra stasjonsvognen raste over fortauet mellom Spaceworld og 7-Eleven i Storgata. Få sekunder etter, på andre siden av krysset, var han pågrepet.

- Vår foreløpige teori er at mannen var diabetiker og derfor var forstyrret, sier politiet på stedet til Dagbladet.no. Syv-åtte tjenestemenn og ambulanse var på stedet.

Mannen er nå innbragt. Politiet vil også undersøke om han kan ha kjørt i påvirket tilstand.

- Det var ikke nødvendig å avhøre vitner. Vi så det hele, sier politiet.

TATT: Den forvirrede bilisten ble tatt av politiet i Storgata i Oslo. Høyre bildør har en tydelig bulk. FOTO: JAN THORESEN
TATT: Den forvirrede bilisten ble tatt av politiet i Storgata i Oslo. Høyre bildør har en tydelig bulk. FOTO: JAN THORESEN Vis mer
<B>TATT:</B> Den forvirrede bilisten ble tatt av politiet i Storgata i Oslo. Venstre bildør har en tydelig bulk.